Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/09) στο Gazzetta

Η αγωνιστική δράση της Stoiximan Super League και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Fast and Furious! Ο Μεντιλίμπαρ θέλει από την ομάδα του πίεση και ταχύτητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας. Έμφαση έδωσε ο Βάσκος τεχνικός όλη την εβδομάδα και στις στατικές φάσεις.

Live Sport: Ένας ουρανός με αστέρια! Ιστορία ξανά γράφεται απόψε στο Καλλιμάρμαρο: 40.000 Παναθηναϊκοί θα τιμήσουν τη μνήμη του κορυφαίου των κορυφαίων, Παύλου Γιαννακόπουλου, και θα αποθεώσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης σε μια συγκλονιστική βραδιά που παντρεύεται η δόξα του παρελθόντος με το χρυσό παρόν.

Φως των Σπορ: Φουλ επίθεση! Επιστροφή στις νίκες με εκκωφαντικό τρόπο θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η λατρεία του Ελ Καμπί για τη Θεσσαλονίκη και η εκδίκηση του Ζέλσον.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Εσύ θα το πάρεις! Μέντι στον Ζέλσον! «Θα κάνεις τη διαφορά αρκεί να…». Πως από εντός εκτός και επί τα αυτά ο Μαρτίνς έγινε ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τι του ζήτησε ο προπονητής και για την αποψινή μονομαχία στη Θεσσαλονίκη.

Ώρα των Σπορ: Γκάζια για νταμπλ! Τρέλα Μαρσιάλ για κούπες με την ΑΕΚ, αλλά και τρέλα Ηλιόπουλου που τον έβαλε συνοδηγό στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο σε ένα βίντεο – έπος! Πήγες χθες στα Σπάτα και έπιασε δουλειά ο Γάλλος σταρ. Υποδοχή με αγκαλιά από τον Λαμέλα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Subscribe

Related articles

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΟΦΗ για τη Λιβαδειά

Την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι...

Για το καρέ ο Άρης, για το… ντουμπλάρισμα ο Απόλλωνας

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Cyprus League...