Image default
Super League

ΑΕΚ: Τι θα κάνει ο Κουχάρσκι – Στην Ένωση περιμένουν ακόμα την πρώτη του μεταγραφή

Στην αναμονή για Κουχάρσκι και να φέρει τον πρώτο του παίκτη στην ΑΕΚ – Ακόμα τίποτα – Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον ήταν στις λίστες από παλιά, Πινέδα ο Αλμέιδα

Δεν αποτελεί εντύπωσή μου, αλλά αίσθηση από την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Ο Γκατσίνοβιτς ήταν επιλογή του boss 101%, o Γιόνσον στο data base από τον περασμένο Ιανουάριο και ο Πινέδα άνευ σχολίου. Ως εδώ!

Αλήθεια, εδώ και ένα μήνα ποιο είναι το impact του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι; Στην off load list ακόμη ΔΕΝ έχει κάνει σεφτέ. Στις μεταγραφές οι (δύο, μία εξ αυτών στόπερ) εισηγήσεις του έχουν πέσει στον κάλαθο των αχρήστων.

Το Sportime σας είχε ενημερώσει για το πώς θα συνεργαστούν Άλβες και Αλμέιδα με τον Κουχάρσκι και ποιος θα είναι το  «αφεντικό» όσον αφορά τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ.

Αρχικά ο Αλμέιδα χειριζόταν υποθέσεις μεταγραφικές που αφορούν το Μεξικό ή την Λατινική Αμερική αν και φυσικά ο κόουτς της ΑΕΚ έχει περάσει ως παίκτης και από Ιταλία, Ισπανία.

Η Κεντρική Ευρώπη αλλά και όσες ευκαιρίες παρουσιαστούν από Ρωσία, Ουκρανία είναι… mentally δεμένες με τον Κουχάρσκι ενώ ο Άλβες μπορεί αρχικά να φαίνεται πως δε θα εμπλέκεται συνεχώς με τα μεταγραφικά αλλά γνωρίζει την Πορτογαλία ενώ έχει παίξει σε πολλές χώρες (Ιταλία, Τουρκία π.χ.).

Μάλιστα ο Κουχάρσκικαι οι πρώην της ΑΕΚ δείχνουν ότι ο Μελισσανίδης αποφάσισε διαφορετικά. Κι αυτό καθώς σύμφωνα με το παρελθόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε για την θέση του τεχνικού διευθυντή για πρώτη φορά με διαφορετικά κριτήρια. Και αυτό διότι οι αποτυχίες της ΑΕΚ είναι μαζεμένες, συνεχόμενες και η περσινή χρονιά απέδειξε όλες τις παθογένειες του οργανισμού.

Το πρώτο μεγάλο deal του Κουχάρσκι θα ήταν ο Σιμάνκι, τον οποίο ο Πολωνός ήθελε να πουλήσει με 4 εκατομμύρια, γεγονός που δεν ευοδώθηκε.

ΑΕΚ: Ο Κουχάρσκι  δεν έχει βάλει ακόμη τη δική του «σφραγίδα» 

Όπως μάλιστα αναφέρει η στήλη Agent Greek στο e- sportime της Παρασκευής, μέχρι νεοτέρας ο Πολωνός δεν έχει εμφανιστεί με εκτόπισμα στην ελληνική πιάτσα των agents.  

Άρα τι απομένει; Να φανεί το impact που μπορεί να έχει ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής στη μεταγραφική ιστορία της ΑΕΚ με τις υπόλοιπες τρεις σημαντικές κινήσεις που απομένουν. Του έτερου στόπερ (μια και έχει λοκαριστεί ο Πλάνιτς), του εξτρέμ αλλά και του επιθετικού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ούτε η περίπτωση του Πρίγιοβιτς προχώρησε για την ΑΕΚ, παρότι υπήρχε η ιδιαιτερότητα με τον Κουχάρσκι. που είχε ρόλο κλειδή

Βέβαια, πάντα υπάρχει μια περίοδο (μεταγραφική) χάριτος για κάθε στέλεχος σε κάθε ομάδα αλλά στον αντίποδα υπάρχουν και τα ίχνη που έχει ήδη αφήσει ο Μπότο στον ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, αυτός είναι ο επιθετικός που θέλει η Ένωση. Ποια η διαφορά με Αραούχο.

Ίδωμεν…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Related Articles

ΟΦΗ: Ο «νικητής» Νιόπλιας και οι αλήθειες που «πόνεσαν» – Το προδιαγεγραμμένο τέλος των Σαμαράδων και η επόμενη μέρα!

admin

Ιωνικός: Το τηλέφωνο στον Ουζουνίδη

admin

Άρης: Το κατάλαβε κανείς αυτό που έγινε στο «Βικελίδης»;

admin

Ολυμπιακός: Δυνατά και πάλι η Λιλ για τον Μαντί Καμαρά!

admin

Ολυμπιακός: Τα «έχασε» στην παρουσίασή του ο Μαρσέλο

admin

Παναθηναϊκός: Πιο ισχυρός για να πάει στους ισχυρούς

admin