ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 2-2: Ισοπαλία στο Σεραδείφειο σε ματς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ισάριθμες κόκκινες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα, και ισάριθμα γκολ στις καθυστερήσεις, ΑΕΚ Β’ και Ηλιούπολη ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στο “Σεραφείδειο” για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Όπως η 1η αγωνιστική, έτσι και η 2η του Β’ ομίλου της Super League 2 άνοιξε με ματς της ΑΕΚ Β’. Αυτή τη φορά η Ένωση υποδέχθηκε την Ηλιούπολη στο “Σεραφείδειο”, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πρώτο βάθμο στη φετινή σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ η Ηλιούπολη πήγε με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια, χάρις στο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαυριά μετά από παράβαση του Θεοδωρίδη, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει την μπάλα ο επιθετικός της Ένωσης έκανε χέρι.

Μεγαλύτερη στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά για τον Δικέφαλο ήταν το σουτ του Ρουκουνάκη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η Ηλιούπολη είδε από νωρίς (35′) να μένει με παίκτη λιγότερο μετά την κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη, που αντίκρισε ο Μαϊδανός για μαρκάρισμα στον αρχηγό της ΑΕΚ Β’, Ρουκουνάκη, στον χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νίκου Κούστα πίεσε για να ισοφαρίσει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 63′. Ο Κατσικάς εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες στην περιοχή της Ηλιούπολης και με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1 για την Ένωση.

Το παιχνίδι ήρθε στην απόλυτη αριθμητική ισορροπία στο 76′, αφού ο Μανίσα είδε δεύτερη κίτρινα στο μαρκάρισμά του με τον αγκώνα στο πρόσωπο του παίκτης της Ηλιούπολης. Νωρίτερα, ο Πολίτης είπε δύο φορές “όχι” σε ισάριθμα σουτ από τον Ρουκουνάκη έξω από την περιοχή.

Εν τέλει, ότι δεν είδαμε για σχεδόν μισή ώρα το είδαμε σε πέντε λεπτά. Αρχικά ο Αλεξόπουλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Ηλιούπολη στο 90′ κερδίζοντας στην καραμπόλα τους παίκτες της ΑΕΚ και σκοράροντας σε κενή εστία, ενώ στο 90+5′ ο Θεοδωρίδης “πήρε το αίμα του πίσω” για το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (88′ Βαλκάνης), Ρουκουνάκης, Μαρούτσης (59′ Άνθης), Νίνο (46′ λ.τ Κοντονίκος), Σόσα (59′ Λεφράνκ), Γκολφίνος (46′ Ντοναλντόνι), Θεοδωρίδης

Ηλιούπολη (Παπαβασιλείου): Πολίτης, Καρανίκας, Μαϊδανός, Πολυχρόνης (90+4′ Πατάπης), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Μλαντένοβιτς (46′ Σερπέζης), Θωμαΐδης, Άλβες (90′ Ενομό), Μάνος (65′ λ.τ Μπαλογιάννης), Μαυριάς (65′ Αλεξόπουλος)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

  • ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη 2-2

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • 12:00 Πανιώνιος – Χανιά
  • 15:00 Παναχαϊκή – Αστέρας Τρίπολης AKTOR Β’
  • 17:00 Αιγάλεω – Κηφισιά

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

  • 17:30 Καλαμάτα – Παναργειακός

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο

  • Αστέρας Τρίπολης Β’ AKTOR – Χανιά
  • Ηλιούπολη – Παναχαϊκή
  • Παναργειακός – Πανιώνιος
  • Κηφισιά – ΑΕΚ Β’
  • Αιγάλεω – Καλαμάτα

Subscribe

Related articles

Απτόητη η Μαγιόρκα, πάτησε τετράδα στη La Liga!

Η Μαγιόρκα δραπέτευσε με το «διπλό» από την...

Ο Μπαρκολά υπέγραψε με ντοπιέτα το τρίποντο της Παρί

Ο Μπαρκολά έδωσε συνέχεια στη δαιμονιώδη του φόρμα...

Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στο περιθώριο της...

Η Ντόρτμουντ μετέτρεψε τον εφιάλτη σε πάρτι τεσσάρας!

Η Μπόχουμ φρόντισε να αγχώσει τη Ντόρτμουντ όταν...

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατάλαβαν ότι το League Phase είναι… άλλη φάση | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις πρώτες αναμετρήσεις...

Αλ Ιτιχάντ – Αλ Καλίτζ 4-1: Μπενζεμά-Φορτούνης σημειώσατε… άσο

Αν και τα… χρειάστηκε η ανώτερη Αλ Ιτιχάντ επικράτησε...