Ένα ισοπεδωτικό 45λεπτο ήταν αρκετό για την Ανόρθωση

Παρουσία του εξαιρετικού κόσμου της η Ανόρθωση μετέτρεψε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο, πήρε μια νίκη ηρεμίας και βαθμολογική ανάσα ενόψει τις δύσκολης συνέχειας με τέσσερα σερί ντέρμπι μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

  • Εντυπωσιακός ο κόσμος
  • Ακολουθούν δύσκολα…

Σπουδαία εμφάνιση για την Ανόρθωση χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν χάρμα οφθαλμών με συνεχόμενη κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία, τρία γκολ μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά και χαμένες ευκαιρίες.

Μετέτρεψε το ντέρμπι της Αμμοχώστου σε παράσταση για έναν και πραγματοποιώντας το καλύτερο της 45λεπτο και πήρε πανάξια τη νίκη και συνεχίζει. Μία νίκη που της δίνει τη δυνατότητα να κοπάσει λίγο η ένταση και η ανησυχία, της δίνει τη δυνατότητα να ηρεμήσει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Με τα νέα δεδομένα που πάνε να δημιουργηθούν με την πρωτοβουλία του Κυριάκου Πραστίτη στα διοικητικά η Ανόρθωση χρειάζεται και αγωνιστικά ηρεμία. Και οι νίκες μπορούν να δώσουν αυτή την αναγκαία ηρεμία ειδικά τώρα που πάμε και σε νέα διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Το 3-1 επί της Νέας Σαλαμίνας θα έχει πολλαπλά οφέλη στα ενδότερα της ομάδας, φθάνει να γίνουν αυτά που πρέπει και που περιμένει ο κόσμος για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Οκκάς ξάφνιασε κάπως με τις επιλογές του για την ενδεκάδα όμως εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε πανηγυρικά. Έπαιξε με ένα διαφορετικό τρόπο και με παίκτες που δεν τους έχουμε δει πολύ όπως για παράδειγμα ο Χαραλάμπους και ο Χρυσόπουλος. Ο ένας έτρεχε και κάλυπτε ασταμάτητα και ο άλλος άνοιξε με το γκολ του τον χορό των τερμάτων. Τα γκολ ήρθε από την μεσαία γραμμή με τον Αρτυματά που σκόραρε μετά από σχεδόν τρία χρόνια και την άμυνα με Χρυσόπουλο και Κονσεϊσάο.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Οκκάς κέρδισε καθαρά την μάχη των πάγκων και στο δεύτερο μέρος ήταν κάπως λογικό και αναμενόμενο η απόδοση της ομάδας να πέσει αισθητά και να χαλαρώσει λίγο.

Εντυπωσιακός ο κόσμος

Για μία ακόμη φορά ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν εντυπωσιακός. Με τα συνθήματα και την στήριξη του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να έρθει η νίκη. Εδώ σε ήττες εντός έδρας και δεν σταματά λεπτό να τραγουδά, πόσο μάλλον μετά από τέτοιες εμφανίσεις και νίκες…

Ακολουθούν δύσκολα…

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για την Ανόρθωση μιας και θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, μετά υποδέχεται την ΑΕΛ και παίζει εκτός με Άρη. Επομένως η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας είναι εξαιρετικά σημαντική και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Subscribe

Related articles

Είδαν τους «μικρούς» των «αιωνίων» οι Κοβάσεβιτς, Παπαδόπουλος, Μόρας

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για τις Under 19 παρακολούθησαν,...

Στη λίστα της Νέας Σαλαμίνας ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι

Στη λίστα της Νέας Σαλαμίνας για την -πιθανή-...

Μεγάλη ανατροπή για τον Ολυμπιακό με γκολ στο 94′ στο ντέρμπι των… μικρών

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε νωρίς με γκολ του τερματοφύλακα...