Άλλο Βίκινγκουρ, άλλο Άρης – «Κλειδί» η προσέγγιση από τον Νταμπράουσκας

Σπουδαία για την Ομόνοια η νίκη στην πρεμιέρα της League Phase του Europa Conference League, εξαίρετο το γεγονός ότι τα «δικά» της παιδιά βοήθησαν κατά πολύ για να έρθει αυτή η επιτυχία.

Όμως με όλο το σεβασμό, άλλο Βίκινγκουρ και άλλο Άρης και δη στη Λεμεσό. Η ελλειπής αναγκαστικά προετοιμασία για το αυριανό δύσκολο ντέρμπι ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση και ανακοίνωση της αποστολής. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Γιόβετιτς βρεθεί σε αυτήν.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μαζί με το staff του καλούνται να εξηγήσουν τι πήγε λάθος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Πέμπτης, ώστε να μην επαναληφθεί, αλλιώς θα είναι καταστροφικό για τους πράσινους κάτι τέτοιο.

Ζητούμενο να παρουσιάσει μια ομάδα με έντασεις και φρεσκάδα, στοιχεία που έλαμψαν δια της απουσίας τους στο πρώτο μισό απέναντι στους Ισλανδούς. Και δη να καταρτίσει πλάνο νίκης, με εξυπνάδα, στοχοπροσήλωση και με βάση τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας του Σπιλέφσκι.

Αν και δεν το συνηθίζει, θα πρέπει να προβεί στις αλλαγές που θα του δώσουν τη δυνατότητα το Τριφύλλι να παρουσιαστεί με το καλό του κοστούμι. Διεκδικώντας με όλες του τις δυνάμεις ένα σπουδαίο διπλό, που αν έρθει θα έχει πολλαπλά οφέλη. Και αξιοποιώντας όλο το «οπλοστάσιο» που διαθέτει, ενεργοποιώντας και άλλους παίκτες, βάζοντας τους επιτέλους στην εξίσωση.

Το πως θα προσεγγίσει ο Λιθουανός κόουτς τον αγώνα, θα είναι ένα σημαντικό «κλειδί» στην έκβαση του αγώνα. Δε θα είναι εκ νέου διαθέσιμος λόγω της τιμωρίας του ο Στεπίνσκι, αμφίβολος ο Μουσιαλόφσκι.

ΑΓ

Subscribe

Related articles

Στην Γιοχόρ της Μαλαισίας ο Γέσε

Στην Γιοχόρ από την Μαλαισία επέλεξε να συνεχίσει...

Το απόρθητο κάστρο του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ

Το ΓΣΠ αποτελεί απόρθυτο κάστρο για την ΑΕΚ...

Με Νέιρα στις Σέρρες ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στις Σέρρες, έχοντας στην...

Τι πραγματικά φταίει πριν και τη Λιβαδειά; | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου προσπαθεί να βρει απαντήσεις στους...

Κλήθηκαν κανονικά στην εθνική Σλοβενίας οι Σπόραρ και Τσέριν, εκτός ο Βέρμπιτς

Ο προπονητής της εθνικής Σλοβενίας, Ματίας Κεκ κάλεσε...

Ο «Κάκου» είναι η ευρωπαϊκή εγγύηση της Ομόνοιας

Με αφορμή τα δυο τέρματα που πέτυχε ο...